Дограма
Изработка и монтаж на Алуминиева и PVC дограма!


Дограма

Щори
Изработка и монтаж на вътрешни и външни щори, гаражни врати и охранителни ролетки!


Щори

Врати
Изработка и монтаж на вътрешни интериорни и външни входни врати!


Врати

Фирма Радекс Комерс ЕООД предлага алуминиеви врати за баня. Богато разнообразие от цветове, благодарение на което ще може да дадете завършен вид на интериора.

 
Алуминиеви интериорни врати

Алуминиевите врати са широко разпространени и като врати за баня. Използваните профили за направата им са от системите  ЕТЕМ Е-1000 Mini, ЕТЕМ Е-1000 и ELVIAL, които са без прекъснат термичен мост и се използват за интериорни врати. За пълнеж могат да бъдат използвани единични стъкла, стъклопакети, термопанели, ПДЧ плоскости.

Предлага се богато разнообразие от цветове по каталог на RAL, както и възможност за изработка на дървесни мотиви.

Алуминиева врата     Каталог по RAL

 

Алуминиеви врати за баня Gradde

Нова серия алуминиеви врати за баня, чиято външна страна се предлага във всички цветове на Gradde. От страната на мокрото помещение имат голямо огледало и малка вертикална част от страната на бравата в цвета на крилото. Има възможност тази част да бъде с алуминиева лайсна - което е препоръчително за помещения, в които вратата ще бъде подложена на обливане с вода.

Стандартна окомплектовка включва елоксирано алуминиево крило, от едната страна с HDF плоскост в цвят Gradde, а от другата с огледало и лайсна в цвят Gradde, елоксирана алуминиева каса за щоков монтаж, едностранни первази и праг, 3 броя елоксирани панти и брава WC.

Стандартна цена на вратата с MDF лайсна за размери на врата:

  • 680/1960 - 340,00 лв.
  • 780/1960 - 370,00 лв
  • 880/1960 - 400,00 лв.

За алуминиева лайсна се доплаща 20 лв.

Допълнително се калкулират и дръжката и монтажа.