Дограма
Изработка и монтаж на Алуминиева и PVC дограма!


Дограма

Щори
Изработка и монтаж на вътрешни и външни щори, гаражни врати и охранителни ролетки!


Щори

Врати
Изработка и монтаж на вътрешни интериорни и външни входни врати!


Врати

Фирма Радекс Комерс ЕООД предлага дървени, алуминиеви и PVC входни врати. Разполага с богато разнообразие от цветове и модели, гарантиращи добра външна визия на дома.

 

Видове

Входни дървени врати

Входните дървени  врати се произвеждат от немската фирма Westag & Getalit. Предлагат се модели с три степени на сигурност WK І, WK ІІ, WK ІІІ.

Вратите с най-високата степен на сигурност WK ІІІ се изработват с крило, в което има алуминиева вложка. Благодарение на тази вложка не се получава изкривяване на крилото при големи температурни разлики между двете помещения, разделени от вратата. Пантите са подсилени с паразитни шипове, което предотвратява повдигане/избутване на вратата при натиск, а бравата е с тройно заключване.

Входни алуминиеви врати

За изработката на входните алуминиеви врати се използват системи ЕТЕМ Е-45, ЕТЕМ Е-24 и Alumil M11600.

Входни PVC врати

За изработката на входните PVC врати се използва система TROCAL - 5 камерна.

 

Обков

Стандартно входните врати се произвеждат с обков STV, насочен към по-добра протекция и сигурност на жилището.

Обковът включва две секюрити и две обикновени точки на заключване, панти (Dr. Hahn, Германия), поемащи натоварване от крилото в интервал от 60 до 100 кг и вкопана брава с централно заключване.

По желание на клиента по-голяма сигурност може да бъде постигната с поставяне на механизъм за заключване с куки; поставяне на мартина с автоматично блокиране на куките, с помощта на специален насрещен език или използване на луксозен модел мартина, при която отключването се осъществява посредством електромотор, намиращ се в самата мартина. В този случай сигналът за отключване на вратата може да се дава по различен начин - карта, бутон, дистанционно и други.

 

Пълнеж

За пълнеж могат да бъдат използвани стъклопакети, обикновени и декоративни панели.

Предлагани модели декоративни панели са с дебелини 24 мм, произведени от фирма ART DOOR (произход Хърватска). Изработени от PVC панели в  цвят бял, орех и златен дъб. 

Декоративните термопанели са изградени от XPS полистирол изолация, на която от двете страни са залепени пластмасови плочи. Плочите могат да бъдат изработени от добре познатия вече PVC материал или от ABS. Коефициентът на топлопреминаване, измерващ количеството топлина, което преминава през 1 кв.м. панел за единица време е K=1,5W/m2K.

Според дизайна, термопанелите са разделени на 4 основни серии:

SIMPLE - панели с изчистени и опростени форми. Изработени са с PVC покритие от 1,5 мм.

Термопанели SIMPLE

 

LINEGO - съдържа 9 панела, за които е характерно сребристо обкантване на стъклата. Те са подходящи за сгради с по-модерна архитектура. Изработени са с ABS покритие от 3,5 мм. Термопанелите се предлагат без декорации по вградените стъкла.

Термопанели LINEGO

 

MODERNO - съчетава в себе си класически дизайн и елементи от актуалните тенденции. Клиентът избира между 9 варианта, които са изработени с ABS покритие от 3,5 мм. Термопанелите се предлагат без декорации по вградените стъкла.

Термопанели MODERNO

 

TRADITIONALNO - панели, които ще придадат ретро интериор и екстериор на дома ви. Te, също като LINEGO и MODERNO, са изработени с ABS покритие от 3,5 мм. Термопанелите се предлагат без декорации по вградените стъкла.

Термопанели TRADITIONALNO

Дръжки за входни алуминиеви и PVC врати

Вратите са важна част в оформянето на външната визия на жилището. Поради това от изключително голяма важност е и избора на дръжки ...