Дограма
Изработка и монтаж на Алуминиева и PVC дограма!


Дограма

Щори
Изработка и монтаж на вътрешни и външни щори, гаражни врати и охранителни ролетки!


Щори

Врати
Изработка и монтаж на вътрешни интериорни и външни входни врати!


Врати

Охранителните ролетки осигуряват високите степен на защита на обектите. Предназначението им е да предпазват магазини, заведения, офиси и частни домове от взломни действия.

Всички водачи се изпълняват с водачите за врати, които са снабдени с гумени и четкови уплътнения и гарантират безшумно действие и удобна експлоатация.

Носещите елементи и декоративната кутия са изпълнени от поцинкова на стомана, с възможност за прахово боядисване в богата цветова гама по RAL. Задвижването може да бъде ръчно (за размери до 10 кв.м.) - чрез напрегнати пружини в кутията или автоматично - чрез електромотор с дистанционно управление.

Плътни охранителни ролетки

Плътните ролетки се изработват от стоманени, поцинковани ламели с електростатично покритие и дебелина на ламелата 0,7 мм. Всички носещи елементи и декоративна кутия са изпълнени от поцинкована стомана. Двигателят за автоматите и бравите за ръчните са на водещи италиански производители, доказали качествата си в дългогодишна работа при наши условия. 

Плетени охранителни ролетки: Оплетка

Решетъчните ролетки се изпълняват от огънати стоманени пръти с дебелина Ф 8 мм., които са галванизирани и електростатично боядисани. Захващането на отделните пръти става със стоманени скоби. Характерно е, че през тях може да се достигне до стъклото и затова най-често се поставят от вътрешната страна на витрината, като се използва възможността да се вижда през тях.

Тръбни охранителни ролетки

Класически тръбни ролетки са изработени от стоманени тръби с диаметър 16 милиметра, свързани помежду си с вертикално разположени поцинковани стоманени планки. Този тип ролетки осигуряват отлична защита на затваряното пространство при много добра видимостта към обекта и добро съотношение на цена и надеждност.

Перфорирани охранителни ролетки 

Перфорираните ролетки са изработени от перфорирани стоманени ламели с височина 105 мм. Този тип ролетки осигуряват отлична защита на затваряното пространство при запазване на видимостта към обекта. Ламелите могат да бъдат с едра и ситна перфорация.

Топлоизолирани охранителни ролетки

Ламелите на вратите са изработени от алуминий или стомана, запълнени с пенополиоретанова пяна. Дебелината на ламелите е 18 мм, височината 77 мм или 95 мм, като осигуряват много добра шумо и топлоизолация.

Този тип охранителни ролетки се използуват при затварянето на промишлени обекти, при които се изисква запазване на температурата в помещението, като размерите на вратата могат да са с ширина до 12 м и височина до 8 м.