Дограма
Изработка и монтаж на Алуминиева и PVC дограма!


Дограма

Щори
Изработка и монтаж на вътрешни и външни щори, гаражни врати и охранителни ролетки!


Щори

Врати
Изработка и монтаж на вътрешни интериорни и външни входни врати!


Врати

Вътрешните врати са подвижни конструкции, проектирани и изработени за вътрешна употреба. Основната им функция е да осигуряват достъп и изход към стая или друго помещение вътре в жилището.

Интериорните врати трябва да са изградени с по-високо ниво на издръжливост, за да могат да издържат на многократна употреба. Вътрешните врати могат да се използват и за ограждане на душове, килери и други специални интериорни пространства. Материалите, използвани за направата на тези врати, се избират въз основа на предназначението им и необходимата функция. Тези фактори включват необходимост от сигурност, дълготрайност, желана видимост и естетически вкус. Всичко това е важно, за да функционират правилно вашите врати.

Жилищните интериорни врати имат богат избор от дизайни, форми, конфигурации, размери и естетика поради акцента, който е поставен върху потребителите на тези характеристики.

Gradde - интериорни немски врати, произведени по иновативна и специална технология, използвайки модерно оборудване и са едни от най-здравите врати на пазара. Изпъкват с изчистен и стилен дизайн, подхождащ на всеки модерен дом или офис. Използваните материали за тяхната изработка притежават еко произход, който щади природата. Марка Gradde е топ производител на вътрешни врати в Германия, спрямо критерии за качество, иновативни технологии и цена. Към тези критерии спада и политиката им за околната среда и опазването ѝ. Прилага се строг контрол и управление на качеството на всеки етап от производствения процес, подборът на материали и процес на оценка на крайния продукт. Стабилни и стилни, те са най-качествените врати за Вашия интериор, които се продават в град София. Разнообразната гама от елегантни стъклени орнаменти и цветове, правят вашия избор още по-голям и разнообразен. Притежават заоблени ръбове, които им позволяват да легнат идеално и лесно върху уплътнителя на касата. Те са безопасни и сигурни.

Интериорни врати Simpel

Интериорни врати Wartburg

Интериорни врати Reichsburg

Интериорни врати Zwinger

Интериорни врати Bergedorf

Интериорни врати Blomendal

Интериорни врати Schwerin

Интериорни врати Baden

Интериорни врати Axel

Интериорни врати Aaven

Цените на различните моделите врати, които предлагаме, може да намерите тук:

Дръжките за вратите може да разгледате тук >>

* Посочените цени не включват монтаж и цена на дръжката.